Paul Rutten op CLICKNL Design Drive

Op 21 en 22 oktober vindt, tijdens de Dutch Design Week, voor de tweede maal het internationale design- en innovatiefestival CLICKNL Design Drive plaats.

Net als vorig jaar is het oude Phillips NATLAB plaats van handeling. Lector Creative Business, Paul Rutten, besteedt net als vorig jaar aandacht aan business models. Ditmaal organiseert hij, op 21 oktober om 10 uur een sessie over Business Models for Cross Overs.   Daarin staat de vraag centraal hoe creatieve bedrijven de waarde die ze toevoegen door voor andere sectoren te werken, kunnen verzilveren.

Gasten

Gasten zijn Ad van Berlo, naast directeur van VanBerlo, mede-oprichter van Brainport Industries en hoogleraar aan de TU Eindhoven, Ramon Knoester van Recycled Parks en Whim Architects in Rotterdam en Ieva Rozentale, onderzoekster aan de Universiteit van Amsterdam. Op de tweede dag die in het teken staat van design en circular economy is Rutten de moderator van het eindpanel dat de balans opmaakt van de dag en vooruitkijkt naar het toekomstige onderzoek naar het thema circulaire economie.

Ad van Berlo