Evenement: Dag 3 GovJam 2015

Vandaag alweer de derde en laatste dag van de GovJam 2015. De resultaten van 3 dagen keihard werken zijn aan het eind van de middag tentoongesteld.

Vanochtend is men vooral bezig geweest om de prototypes te realiseren. De middag werd gebruikt om de expositie voor te bereiden.

De expositie wordt druk bezocht door belangstellenden. Er hangt een goede sfeer, de deelnemers zijn trots op hun resultaten en vertellen enthousiast hoe ze tot deze oplossingen zijn gekomen. Onder het genot van een hapje en een drankje lopen de belangstellenden langs de prototypes en kunnen hun voorkeur voor een prototype voorzien van een sticker. Ook hangen er krantenkoppen over hoe in de toekomst zo een krantenkop er uit zou kunnen zoals bijvoorbeeld: “Rotterdam wint Olympische Spelen 2032. IOC kies voor schoonste stad.” of “Schuldenaren Rotterdam afgenomen, vroegsignalering werkt.”

Alle deelnemers aan GovJam 2015 hebben een certificaat gekregen. Vanaf 17.00 uur zal een jury met voorzitter gemeentesecretaris Philippe Raets de protoypes gaan beoordelen.

Foto’s van deze prototypes zijn geüploaded naar de site van de Global GovJam: http://www.govjam.org/jamsite/22518

Het kenniscentrum Creating 010 wil iedereen bedanken die deze GovJam 2015 weer tot een succes hebben gemaakt.